Streetphoto 4.12. 2013 Kurz reportážní fotografie ve ztížených světelných podmínkách

20.11.2013 12:51

Milí přátelé fotografie, chystám opět kurz reportážní fotografie zaměřený na práci s externím bleskem.

Ukazuje se, že i po zakoupení drahého externího blesku, často šťastný majitel neví, jak jej nejlépe využít. Kurz je vhodný samozřejmě i pro ty, kteří o nákupu blesku uvažují.

V reálných podmínkách (tentokrát na Vánočních trzích) budeme mít možnost naučit se, jak nejlépe nastavit externí blesk. Také jak jeho světlo nejvhodněji kombinovat s reálným osvětlením na místě, tak aby fotografie vypadaly co nejvíce přirozeně. Výsledkem našeho fotografování budou fotografie zachycující atmosféru vánočních trhů, případně vaše subjektivní vnímání této události.

Účastníci kurzu potřebují: základní znalosti o fotografických veličinách (clona, čas, citlivost), fotoaparát s (vlastním, či půjčeným) kompaktibilním externím bleskem, nabité baterie do fotoaparátu a blesku. Oranžový filtr na blesk vítán. Dobrou náladu a chuť ponořit se do atmosféry.

Kurz se koná v centru Prahy 4.12. 2013 od 15 do 18 hodin, poté můžete samozřejmě ve fotografování dále  pokračovat. Cena kurzu 999,-

Dejte vědět v případě zájmu (či dotazů) opět co nejdříve. Počet účastníků je omezen tak, aby na každého bylo dost času a aby se každý dozvěděl, co potřebuje.

Těším se na Vás

Honza

  Na ukázkových fotografiích vidíte výsledky prací účastníků z kurzu konaného na Matějské pouti...